5 Raons per donar una oportunitat al coworking

 

Traducció lliure de “Top 5 Reasons To Give Coworking A Try” de Cohere LLC.

 

Per cada freelance que canta les alabances del coworking, n’hi ha cinc que encara s’estan preguntant si haurien de donar-li una oportunitat. Us presentem una breu llista amb 5 motius que els poden convèncer:

 

1.     Els pantalons són necessaris.

Sí, ho sabem, una de les millors coses de treballar des de casa és que els pantalons són… opcionals. Un post al blog o un projecte de disseny no poden saber si encara estàs amb pijama a les 2 de la tarda, així que per què molestar-se? Si ja fa temps que el teu codi de vestimenta més estricte és el dels pantalons de xandall i la teva dessuadora preferida, és possible que hagis oblidat com de motivador pot ser posar-se uns pantalons. Hi ha quelcom en el vestir que diu: “Ok, estic llest, posem-nos-hi!”. Els coworkers sabem que a vegades, vestir-nos i deixar-nos veure en públic pot ser la major victòria del dia- Així que desfés-te d’aquests draps, i endavant!. Tenim preparat el cafè per celebrar la teva victòria.

2.     Ets MOLT interessant.

Alguns dels avantatges de treballar a casa (o inclús des del bar del barri), són irrebatibles: estàs en el teu propi terreny, et sents còmode, i el que és més important, estàs bastant lliure de distraccions. Però per desgràcia, “lliure de distraccions” significa moltes vegades també “lliure d’interaccions”, cosa que pot ser una pendent cap avall per aquells freelances que prefereixen una pantalla a una cara- Una de les parts més positives de la comunitat coworking és el companyerisme. Creiem que ets molt interessant. Volem saber el que estàs fent, en què estàs treballant. Podem arribar a parlar sobre programació, o blogs, o màrketing durant tot el dia. Fes la prova.

3.     El cafè és gratis.

I el te. I a vegades les galetes, caramels i cosetes per picar.

4.     Ja tens l’excusa perfecta per netejar el teu portàtil.

Mira el teu teclat. Si pots identificar les restes de més d’un dels àpats dels tres últims dies… uf! Passa-hi un drap, una d’aquelles tovalloletes humides, o simplement, dóna-li la volta i espolsa’l. Pot arribar a sorprendre com de fàcil és treballar quan escrius en un teclat net d’engrunes.

5.     És divertit!

Ho sabem, ho sabem… Tot això sobre la productivitat… Treballar en una sala plena de gent al seu “rollo” no sona com la millor manera de trencar amb el teu “bloqueig d’escriptori” o d’acabar per fi amb aquesta proposta final que et manté despert tota la nit, oi? O… qui sap? potser això que t’ha estat bloquejant és allò que el teu company de co-treball ja va resoldre la setmana passada. O potser hi ha un altre freelance aquí que té una idea perfecte per avançar en aquest projecte que se’t resisteix. O, qui sap, potser només sortir de casa i tenir una conversació amb algunes persones amb idees semblants és just el que necessitaves perquè la teva carrera agafi un nou impuls.

 

Deixa un Comentari

Coworking Girona | FAQs |
Dissenyat per Guillem Boti