CoEspai Girona va fer 2 anys Co!mpartint

 

El passat dia 13 de juny, CoEspai Girona, com a coworking en el centre de Girona, va fer dos anys. Dos Anys Co!mpartint, fent allò que més els agrada, desenvolupant la comunitat i fent crèixer l’espai. I amb la incorporació de Les Golfes com a espai de creació artística.

Per aquest motiu, va inaugurar al mateix acte, l’exposició Des-Estructures, que podeu veure del 13 de juny al 31 de juliol de dilluns a divendres de 10 a 19 hores. Hi trobareu els treballs d’Azahara Cerezo, Marta Descamps, Catherine Glesson, Fina Morera, Concepció Morera, Núria Merino, Mercè Lòpez, Núria Puig, Jordi Renart i Olga Taravilla.

L’exposició Des-Estructures, planteja l’anàlisi i la representació de les estructures formals. Desmuntar, desestructurar, reestructurar o fer abstraccions són només algunes de les accions portades a terme pels artistes alhora de representar els objectes, les formes o les idees.

La reflexió que gira al voltant d’aquestes obres es pot fer extensiva a la societat, a l’economia i a la cultura, on cal desmuntar les estructures per comprendre i poder tornar a construir de nou. Com si es tractés d’un joc de construcció amb formes i colors, amb ulls de nen, tenim la possibilitat d’inventar, d’intervenir i de redefinir.

Des d’aquí volem felicitar a CoEspai Girona pels dos anys com a coworking, i animar-lo a continuar sumant comunitat.

 

Deixa un Comentari

Coworking Girona | FAQs |
Dissenyat per Guillem Boti