Coworking Spain Conference 2013

 

Coworking Spain Conference proposa com a temàtica principal “La Societat Col.laborativa” i compte amb la participació de més de 16 ponents nacionals i internacionals experts en la matèria

Barcelona es prepara per la segona Conferencia Espanyola de Coworking els dies 24 i 25 de maig amb una programació molt completa a base de conferencies i tallers dirigits per les persones més influents dins l’àmbit del coworking a Europa

Barcelona, 18 d’abril del 2013. Espanya s’ha convertit en un dels líders mundials del moviment de Coworking, comptem amb més de 300 espais i va en augment. El seu creixement es produeix per una conjuntura on cada cop hi ha més persones que busquen una sortida com autònoms o petites empreses i cooperatives (font: Yorukobu, abril 2013).

Coworking Spain organitza conjuntament amb MOB Barcelona, utopic_US i HUB la segona edició de la Coworking Spain Conference que es celebrarà el 24 i 25 de maig als espais Valkiria Hub Space i MOB Barcelona respectivament.

Les conferencies debatran les apostes més innovadores sobre la Societat Col.laborativa i el Coworking i seran exposades per ponents experts referents en les matèries. Les confirmacions a dia d’avui són:

Aportació del coworking a l’ecosistema emprenedor: Per Joel Dullroy (AL). Co-fundador de Deskwanted i representant internacional del moviment freelance a Alemanya; Jaime Aranda (ES) de l’espai WorkINcompany de Sevilla i evangelitzadors de la filosofia col.laborativa.

Col.laboració entre espais de coworking i comunitats virtuals: Per Coworking Spain; utopic_US i HUB Madrid.

Col.laboració Glocal. Local i global: Per Cecilia Tham (HK/US), fundadora de Mob Barcelona; Cristina Santamarina (ES) de Cobot, empresa líder en implantació de software de gestió per coworkings; i William Van Den Broek (FR), co-fundador de la Mutinerie, mític espai de coworking a Paris.

Coworking a ciutats petites. Com fer única la teva ciutat. Per Juan Diego Pereiro (ES), gestor i CEO de WeKAb Coworking Space; i África Sanjuan (ES), fundadora i gestora de Crearium.

El creixement de la societat col.laborativa: Per Albert Cañigueral (ES), fundador de Consumo Colaborativo i Oui Share; Libby Garret (US), redactora de PSFK; i Ignasi Alcalde (ES), consultor docent a la UOC i especialista en la gestió i dinamització de grups de treball col.laboratius.

Els tallers de treball participatius s’han orientat a gestors de centres i coworkers dividits en funció del nivell de coneixement i experiència dels participants. Es tractaràn des dels aspectes bàsics per iniciar un negoci de coworking com per exemple la creació de comunitats o aspectes legals; fins d’altres més complexes com la detecció d’oportunitas de col.laboració o softwares de gestió.

No faltarà la diversió ni l’element sorpresa. El dijous 23 La Asociación de Espacios de Coworking ha organitzat 5 rutes a escollir en bicicleta que permetràn conèixer els centres de coworking més rellevants de la Ciutat Condal. El dissabte 25 per la nit somethingstrangewillhappen a la festa de clausura de l’esdeveniment en el centre Betahaus.

Al 2012, Coworking Spain, va co-organitzar juntament amb utopic_US i HUB Madrid la primera edició de la Coworking Spain Conference celebrada a Madrid. Per a aquesta present edició, els espais MOB Barcelona i Valkiria Hub Space seràn els espais amfitrions que acolliràn a gestors de centres, coworkers o professionals interessats en aquesta nova fòrmula col.laborativa.

Si vols obtenir més informació no deixis de visitar la pàgina de Coworking Spain o seguir el hashtag #CwCS a Twitter.

Dates i seus
24 de maig a Valkiria Hub Space: Carrer Pujades, 126
25 de maig a MOB_BCN: Carrer Bailén, 11, Baixos

Programa i entrades
Programa: coworkingspainconference.es/programa
Entrades: coworkingspainconference.es/entradas
Pots aplicar per passes de premsa: conferencia@coworkingspain.es

Vincles

Coworking Spain
www.coworkingspain.es
www.coworkingspainconference.es
FB: Coworking Spain Conference
@coworkingspain
#CwCS

utopic_US:
www.utopicus.es
http://www.facebook.com/utopicus
http://www.facebook.com/utopicUSBarcelona
@utopic_US

MOB//Makers of Barcelona:
http://www.mob-barcelona.com/
https://www.facebook.com/MOB.BCN
@MOB_BCN

The HUB
http://hub-barcelona.net/
http://madrid.the-hub.net/
@HUBbcn
@HUBMadrid

Valkiria Hub Space:
www.valkiriahubspace.com
https://www.facebook.com/ValkiriaHubSpace
@valkiriahub

Official Media Partner: YOROKOBU

Agraïments als nostres Patrocinadors: BBVA Innovation Center, Zona Coworking, Cobot.me, Valkiria Hub Space i Betahaus

 

Deixa un Comentari

Coworking Girona | FAQs |
Dissenyat per Guillem Boti